Liity joukkoomme!

Meitä Lapin terveydenhoidon ammattilaisia yhdistää
työmme lisäksi ainutlaatuinen ympäristö. Pohjoisessa
mittakaava on ihmisen mittainen - niin työssä kuin
vapaa-ajalla. Kun olet kiinnostunut monipuolisista
tehtävistä mukavassa joukossamme ja laadukkaasta
elämästä vireässä keski-Lapin keskuksessa, tervetuloa
meille!

Ota yhteyttä, kun Lappi kutsuu >>

     
 


HYVÄ TYÖILMAPIIRI - "Henkilökunta sen tekee"

tk_poli

Sodankylän terveyskeskuksen työilmapiiri on saanut mm. sijaisilta runsaasti hyvää palautetta. Johtavan lääkärin Raisa Pihajoen mukaan yksi tärkeimmistä syistä tähän on koko terveyskeskuksen henkilökunnan osaaminen sekä sopiva työnjako lääkäreiden ja muun henkilökunnan välillä. Henkilökunnan koulutukseen on panostettu ja esimerkiksi terveyskeskuksen oma geriatri mahdollistaa joustavat konsultaatiot ja myös oman koulutuksen järjestämisen. Tärkeää on myös se, että terveyskeskuksen lääkäreiden oma työterveyshuolto järjestetty talon ulkopuolella.

Sijaisen kokemuksia - "Oikeaa lääketiedettä"

Terveyskeskuksessa tk-lääkärin sijaisena toimiva Risto Rapila pitää Sodankylässä työskentelyn parhaana puolena sitä, että on mahdollisuus tehdä oikeaa lääketiedettä tehokkaassa ja hyvässä ilmapiirissä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, tukea työhön on aina tarvittaessa löytynyt niin kollegoilta kuin muulta henkilökunnalta. Sijaisista on pidetty hyvää huolta myös työajan ulkopuolella, mm. sijaisille järjestetyt asunnot ovat olleet erinomaisia.

 

SODANKYLÄN TERVEYSKESKUS - "Sopivan kokoinen terveyskeskus"

tk_tiski

Sodankylän terveyskeskus vastaa kunnan noin 9000 asukkaan terveyspalveluista. Kunnan pohjoinen sijainti on ollut Sodankylän terveyskeskuksen toiminnassa ja sen kehittämisessä sekä haaste, mutta myös mahdollisuus. Toiminnan kehittämiseen on panostettu ja terveyskeskuksessa onkin hyvät tutkimusmahdollisuudet sekä todella osaava, kokenut ja työhönsä sitoutunut henkilökunta.

Terveyskeskuksessa on johtavan lääkärin viran lisäksi viisi terveyskeskuslääkärin virkaa. Radiologi, psykiatri ja työterveyslääkäri käyvät säännöllisesti. Yhteistyö Lapin keskussairaalan kanssa toimii sujuvasti, mm. reaaliaikaiset digitaaliset röntgenkonsultaatiot ovat mahdollisia. Terveyskeskuksessa on oma päivystys ja ulkopuolisia päivystäjiä käytetään tarpeen mukaan. Emme ole väestövastuussa.

 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 2 / 2
 
     
      © Sodankylän kunta